Black Friday-tarjous! Verkkokaupassamme voimassa perjantaina 24.11. seuraavat alet:

Yli 50€ ostoksista -10%, yli 100€ -15%, yli 150€ -17%, yli 200€ -20%, yli 300€ -25%! Hinnat päivittyvät automaattisesti kassalla 🙂

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Verkkokauppa

Jonna Kalliomäki: Villasukkarakkautta- Ihan musta

23,90 

SKU: TP28167 Osastot: ,

”Tämän kirjan modernit ja tyylikkäät villasukkamallit täyttyvät graafisista, suoralinjaisista ja selkeistä kuvioista mukaillen hieman myös pehmeämpiä linjoja. Nämä kirjoneulekuviot sopivat vaikeusasteiltaan useimmille neulojille. Mukana on helppoa ja helpohkoa kirjoneuletta mutta myös pidempiä langanjuoksuja ja kolmen langan kirjoneuletta. Kirjan mallit on suunniteltu ja neulottu lempivärilläni mustalla, mutta myös värejä rakastavat on otettu huomioon, ja kaikki mallit on neulottu ja kuvattu myös ihanilla väreillä.

Mallit on suunniteltu kahteen varren leveyteen, ja jalkaterät on helppo muokata moneen eri pituuteen. Mallit sopivat kuvioinneiltaan ihan kenelle vain, joten voit neuloa samat sukat vaikka koko perheelle. Langan paksuus on kaikissa malleissa sama, löydät sopivat langat joko omasta lankavarastostasi tai markettien hyllyistä.

Jonna Kalliomäki on tullut neulesuunnittelijana tunnetuksi JonSukat- tuoteperheestään, joka nousi  neulojien keskuudessa suureksi hitiksi vuodesta 2019 alkaen tähän päivään.”

Kirjailija: Jonna Kalliomäki
Kuvat: Matilda Tuominen
Kustantaja: Readme
Julkaisu: 2023
Sivumäärä: 248

Paino 1148 g (gramma)
Scroll to Top